“About” deze site

Student aan de kunstacademie te Maasmechelen – opleiding Tekenen (2021-2022, ongoing) alsook aan het PCVO (2021) opleiding Digitale fotografie – deel 3 (2021-voltooid) en Master Class Urbex/Straatfotografie aan het PCVO (2021-voltooid). Momenteel (Schooljaar 2021-2022), de opleiding aan de Kunstacademie KAMM, fotografie volgend bij Pieter-Jan De Sy alsook Digitale Fotografie, deel 4 aan het PCVO Maasmechelen bij Reyhan Türkgeldi.

Voorafgaandelijk, maar al een hele tijd geleden, de twee-jaar durende postuniversitaire opleiding ‘Webmaster’ (als onderdeel van de afdeling sociale wetenschappen – kern communicatiewetenshappen KUL) gevolgd. Helaas bestaat deze vorm van postuniversitaire opleiding niet meer of wordt niet meer ingericht!

TARGET:

Deze site is een handvat om de ‘beste’ foto’s, tekeningen, schetsen,.. te publiceren als middel om ze steeds bij de hand te hebben, maar ook om de geïnteresseerde mee te laten genieten :-)!

Zie https://thewebwebdesign.myportfolio.com/ dienend als showcase voor de opleiding Fotografie – deel 3 aan de PCVO Maasmechelen. (low traffic sites :-)!)