“About” deze site

Student aan de kunstacademie te Maasmechelen – opleiding Tekenen (2021 gestart, ongoing). Modules Digitale fotografie 1 , module 2 alsook module 3 gevolgd bij PCVO te Maasmechelen. Alsook Digitale fotografie 1, specialisatie architectuur en Masterclass ‘urbex en straat fotografie’. Per 15/02 de semester opleiding Beeldtaal volgend bij Qrios-Maasmechelen.

Voorafgaandelijk, maar al een hele tijd geleden, de twee-jaar durende postuniversitaire opleiding ‘Webmaster’ (als onderdeel van de afdeling sociale wetenschappen – kern communicatiewetenshappen KUL) gevolgd. Helaas bestaat deze vorm van postuniversitaire opleiding niet meer of wordt niet meer ingericht!

TARGET:

Deze site is een handvat om de ‘beste’ foto’s, tekeningen, schetsen,.. te publiceren als middel om ze steeds bij de hand te hebben, maar ook om de ge├»nteresseerde mee te laten genieten :-)!

Zie https://thewebwebdesign.myportfolio.com/ dienend als showcase voor de opleiding Fotografie – deel 3 aan de PCVO Maasmechelen. (low traffic sites :-)!)