“About” deze site

Voor het schooljaar 2023-3024, dewelke start in september 2023, zal beeldbewerking (Qrios) het onderwerp worden. Tevens starten we opnieuw met fotografie én tekenen aan de Kunstacademie in Maasmechelen.

  • 2021: tekenen met Eddy Janssen
  • 2022: fotografie met Pieter-Jan De Sy, Adobe met Sylvia de Grootte en Adobe met Dorothy Caelen. Vrije grafiek met Ann Vandermeeren.
  • 2023: fotografie met Pieter-Jan De Sy, Adobe met Sylvia de Grootte en Adobe met Dorothy Caelen. Tevens vrije grafiek met Ann Vandermeeren
  • 2024: Fotografie met Pieter-Jan De Sy en tekenen met Ann Vandermeeren

Student aan de kunstacademie te Maasmechelen – opleiding Tekenen (2021 gestart, ongoing). Modules Digitale fotografie 1 , module 2 alsook module 3 gevolgd bij PCVO te Maasmechelen. Alsook Digitale fotografie 1, specialisatie architectuur en Masterclass ‘urbex en straat fotografie’. Per 15/02/2023 de semester opleiding Beeldtaal volgend bij Qrios-Maasmechelen.

Voorafgaandelijk, maar al een hele tijd geleden, de twee-jaar durende postuniversitaire opleiding ‘Webmaster’ (als onderdeel van de afdeling sociale wetenschappen – kern communicatiewetenshappen KUL) gevolgd. Helaas bestaat deze vorm van postuniversitaire opleiding niet meer of wordt niet meer ingericht!

TARGET:

Deze site is een handvat om de ‘beste’ foto’s, tekeningen, schetsen,.. te publiceren als middel om ze steeds bij de hand te hebben, maar ook om de geïnteresseerde mee te laten genieten :-)!

Zie https://thewebwebdesign.myportfolio.com/ dienend als showcase voor de opleiding Fotografie – deel 3 aan de PCVO Maasmechelen. (low traffic sites :-)!)